Activitats al Parc Natural Cadí Moixeró

Descobreix l’aventura i la cultura als voltants del Càmping Susèn: un destí emocionant per a tots els gustos!

Cultura

Trobada d’Accordionistes de Maçaners

Artistes de Catalunya, tant de l’àmbit local com de la Catalunya del Nord, així com d’Euskadi, Galícia i Occitània, s’uneixen en aquesta memorable vetllada. L’acordió es fa ressò en una gran varietat de gèneres musicals arreu del món, des de la música folklòrica i popular fins al tango, el jazz i la música clàssica.

Museu de les Trementinaires

El Museu de les Tremeninaires de Tuixent, inaugurat el 1998, preserva la memòria d’un ofici practicat per les dones de la vall de la Vansa i Tuixent. Les trementinaires complementaven l’economia familiar extreient remeis naturals de la terra àspera de la regió.

Arquitectura

Ermita de Santa Maria del Castell

L’ermita de Santa Maria del Castell és una antiga església amb una història que es remunta al segle XIII, quan era l’església del castell. Aquest petit temple consta d’una nau de dimensions reduïdes amb un absis ovalat i una coberta de volta apuntada. El campanar de planta quadrada, utilitzat com a torre de defensa, completa l’estructura de l’ermita.

Església de Sant Martí

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el llistat de preus de relleno estándar de las industrias desde el año 1500

Activitats d’aventura

Escalada

Tant si ets principiant com si ja tens experiència, trobaràs un munt d’opcions per a desafiar-te a tu mateix. Escala les parets de Pedraforca, Cavallers o Ensija, i experimenta la sensació de superar els teus límits en un entorn natural únic.

Esports d’aigua

Descobreix la bellesa dels rius i llacs mentre practiques piragüisme en un entorn natural impressionant. Navega per les aigües cristal·lines dels rius Llobregat o Bastareny, o explora el llac de la Baells amb la teva piragua.

Activitats de neu

Endinsa’t en un paisatge nevat i camina sobre la neu amb facilitat. Explora els boscos pintorescos i gaudeix de vistes panoràmiques increïbles. Tant si ets un expert com si és la teva primera vegada, les raquetes de neu al Berguedà són perfectes per a tots els nivells d’experiència.

Descobreix un món d’aventura i diversió als voltants del Càmping Susèn. Desafia els teus límits amb emocionants activitats com senderisme, BTT, escalada o ràfting en els rius de la zona. Connecta amb la natura en rutes panoràmiques i descobreix edificis històrics com el Castell de Saldes. Gaudeix d’esdeveniments culturals com la Trobada d’Accordionistes de Maçaners. Amb tant per fer, el Càmping Susèn és el punt de partida perfecte per a una escapada plena d’aventura i descobriment.