Gaudeix al màxim de les teves vacances

El Camping Susèn ofereix una varietat d’instal·lacions per satisfer les necessitats i els gustos de tots els seus clients. Des de les piscines fins al parc infantil, la zona de bosc, la sala de jocs i la pista esportiva, tots poden gaudir d’una estada plena d’activitats i diversió.

Ens enorgulleix oferir un ampli ventall d’opcions per a la diversió i el lleure de tota la família.

Piscina per refrescar-te

Pots refrescar-te i nedar en aigües cristal·lines mentre gaudeixes del sol i de l’ambient tranquil que ens envolta. Les piscines són l’espai perfecte per a relaxar-te, jugar o simplement gaudir d’un bany refrescant durant els dies calorosos d’estiu.

Parc infantil

El nostre parc infantil és un indret especialment dedicat als més petits. Els nens podran passar estones de diversió i alegria en un entorn segur i supervisat. És l’espai ideal perquè els nens facin nous amics i creïn records inoblidables durant la seva estada al càmping.

Zona de bosc

Per als amants de la natura, disposem d’una àmplia zona de bosc on podeu fer excursions o simplement relaxar-vos envoltats de la bellesa natural.

Pista esportiva

Si sou aficionats a l’esport, disposem d’una pista esportiva on podeu practicar diferents activitats. És un lloc perfecte per a mantenir-vos actius i divertir-vos amb els amics o la família.

Lavabos i dutxes

Els lavabos i dutxes són espais nets i còmodes amb múltiples instal·lacions modernes, garantim que puguis refrescar-te i netejar-te amb facilitat. Les dutxes disposen d’aigua calenta, i els lavabos estan ben equipats per a les teves necessitats diàries.